Розробка дистанційних урокі з предмету "Сировина і матеріали" для пекарів ІІ розряду
Розробка дистанційних урокі з предмету "Виробниче навчання хлібопекарського виробництва" для пекарів ІІ розряду.
Розробка дистанційних урокі з предмету "Устаткування хлібопекарського виробництва" для пекарів ІІ розряду.
Розробка дистанційних урокі з предмету "Основи мікробіології" для пекарів ІІрозряду
Розробка дистанційних урокі з предмету "Технохімічний контроль хлібопекарського виробництва" для пекарів ІІ розряду.
Розробка дистанційни уроків з предмету "Первинний облік хлібопекарського виробництва" для пекарів ІІ розряду
Розробка дистанційних уроків з предмету "Технологія приготування хлібопекарських виробів" для пекарів ІІ розряду
Методична розробка уроку на тему: «Приготування страв натуральних з яловичини»
гра «Кулінар-ерудит»
Методична розробка уроку на тему: «Приготування заварного тіста та виробів з нього»
Методична розробка уроку на тему: «Приготування солодких драглеподібних страв»
Курсова робота
Презентація до курсової
Методична розробка научно-практичної конференіції з "Технології приготування хлібобулочних виробів"
Методична розробка уроку "Технологія приготування котлетної маси з риби та ніпівфабрикатів"
Розробка дистанційних урокі з предмету "Сировина і матеріали" для пекарів ІІ розряду
Розробка дистанційних урокі з предмету "Виробниче навчання хлібопекарського виробництва" для пекарів ІІ розряду.
Розробка дистанційних урокі з предмету "Устаткування хлібопекарського виробництва" для пекарів ІІ розряду.
Розробка дистанційних урокі з предмету "Основи мікробіології" для пекарів ІІрозряду
Розробка дистанційних урокі з предмету "Технохімічний контроль хлібопекарського виробництва" для пекарів ІІ розряду.
Розробка дистанційни уроків з предмету "Первинний облік хлібопекарського виробництва" для пекарів ІІ розряду
Розробка дистанційних уроків з предмету "Технологія приготування хлібопекарських виробів" для пекарів ІІ розряду
Методична розробка уроку на тему: «Приготування страв натуральних з яловичини»
Методична розробка уроку на тему: «Приготування заварного тіста та виробів з нього»
Курсова робота
Презентація до курсової
Методична розробка научно-практичної конференіції з "Технології приготування хлібобулочних виробів"
Методична розробка уроку "Технологія приготування котлетної маси з риби та ніпівфабрикатів"
Комментариев нет:
Отправить комментарий